Tunikát ne, köszi! – Öt tipp, mit felejtsünk el nyárra

tunicímlap
1: Felejtsük el a tunikát! Optikailag csal, teltebbnek látszunk, márpedig a nők 99,9 %-a azért küzd, hogy vékonyabbnak higgye a közönség, mint ami. Veszettül magas modelleknek esetleg jól állhat, de hát hol vagyunk mi attól…? A ruha egyébként elnyűtt, széthordott, kinyúlt hálóingre hajaz, igénytelen hatást hoz. Nem előnyös. Főleg agyonflitterezett, szép, színes feliratokkal. Kapufa. 

2: Ha cipővásárlás előtt vagyunk, semmiképpen ne vegyünk nájki ermexet! Minden második csaj azt hord, nagyon tömeg, nagyon átlag. 
 6952015534_df7c286efb
3:  Mielőtt bebátorodnánk rövid szoknyára vagy gatyára, először szőrtelenítsünk, és privátban (a parkerdei kiskertben) vagy szoliban (a csokicső nagyon megy, és néhány alkalom igazán nem árthat az egészségnek) napozzunk egy kicsit. A fehér bőrön kevésbé mutat jól a világos ruha, sőt kövérít. Nem kell agyonbarnított összhatásra gyúrni, csak egy kis alap bronzosság legyen a cél. 
 
4: Szeplősök, érzékeny bőrűek pattanjanak el legközelebbi drogériába naptejért! Léteznek bio kenőcsök is, a neten fellelhető jópár. 
 tunika 
5: A papucsos szezon előtt nem árt egy generálozás a pedikűrösnél.
 
Jahm, és napszemüveg beszerzése is feladat. Ajánlott a minőségi – ne gyepáljuk már szegény szemünket.