Tunikát ne, köszi! – Öt tipp, mit felejtsünk el nyárra

tunicímlap
1: Felejtsük el a tunikát! Optikailag csal, teltebbnek látszunk, márpedig a nők 99,9 %-a azért küzd, hogy vékonyabbnak higgye a közönség, mint ami. Veszettül magas modelleknek esetleg jól állhat, de hát hol vagyunk mi attól…? A ruha egyébként elnyűtt, széthordott, kinyúlt hálóingre hajaz, igénytelen hatást hoz. Nem előnyös. Főleg agyonflitterezett, szép, színes feliratokkal. Kapufa. 

2: Ha cipővásárlás előtt vagyunk, semmiképpen ne vegyünk nájki ermexet! Minden második csaj azt hord, nagyon tömeg, nagyon átlag. 
 6952015534_df7c286efb
3:  Mielőtt bebátorodnánk rövid szoknyára vagy gatyára, először szőrtelenítsünk, és privátban (a parkerdei kiskertben) vagy szoliban (a csokicső nagyon megy, és néhány alkalom igazán nem árthat az egészségnek) napozzunk egy kicsit. A fehér bőrön kevésbé mutat jól a világos ruha, sőt kövérít. Nem kell agyonbarnított összhatásra gyúrni, csak egy kis alap bronzosság legyen a cél. 
 
4: Szeplősök, érzékeny bőrűek pattanjanak el legközelebbi drogériába naptejért! Léteznek bio kenőcsök is, a neten fellelhető jópár. 
 tunika 
5: A papucsos szezon előtt nem árt egy generálozás a pedikűrösnél.
 
Jahm, és napszemüveg beszerzése is feladat. Ajánlott a minőségi – ne gyepáljuk már szegény szemünket.

3 hozzászólás “Tunikát ne, köszi! – Öt tipp, mit felejtsünk el nyárra” bejegyzéshez

  1. Nos ez a stílus kicsit lekezelő, kicsit nem ide való. És a szerző neve… :) Egy általános iskolai szintű fogalmazást olvastam kicsit megtűzdelve szlengekkel, mint az érettségi. Akár jó is lehetne ez pár év múlva szebb köntösben…

  2. Kedves klau, köszönjük az észrevételt. Mivel ezt a blogot 6 (hat) nő írja, ezért a stílus néha különböző az egyes bejegyzésekben. Ez most így sikerült. A szlengek amúgy teljesen elfogadottak a blogkultúrában, elvégre nem doktori disszertációt írunk a kedves olvasóknak. :) De tudunk olyat is! :D

  3. Azért tegyük hozzá a 2. ponthoz, hogy nem mindegy, hogy kamu ez az a cipő vagy sem.
    Igen, minden második csaj air max replikát hord, vagyis hamisítványt, amiről azonnal relí, hogy olcsó kínai gagyi.
    Eredeti, minőségi nike edzőcipőket nyugodtan fel lehet venni.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.