Őszi trendek; érezd magad Hollywood-i sztárnak!

szex_es_new_york_hatterkepek_13-1280x960Akár elismerjük, akár nem, nekünk nőknek minden évszakváltás óriási fejtörést okoz ruhatár fronton. Követni a trendeket, de mégis egyedinek maradni, ugyanakkor az évszaknak megfelelően is öltözni, ezekhez bizony nem árt egy kis inspiráció. Mi segítünk, hogy filmsztárnak érezhesd magad a mindennapokban is. Hogyan? Nézz meg egy filmet és koppintsd le a stílust!

Frida
Frida Kahlo neve még azok számára is ismerős lehet, akik nem rajongói a művészeteknek. A biszexuális mexikói festő már a saját korában is egyedi stílussal rendelkezett, amit érdemes átkonvertálni napjainkra is. A 2002-es filmben a gyönyörű Salma Hayak alakította Fridát, elképesztően szép kosztümökben. Mit is viselj, ha egy szürke hétköznapon ebből akarsz inspirálódni? Egy örvénylő hosszú szoknyával nem hibázhatsz:

Hosszú szoknya

Különleges, robusztusabb ékszerek, mexikói stílusban:

ékszerek 004

 

Egy vastagabb kendő a válladra, hűvös reggelen jól jöhet, de akár egy poncsó is, ami idén ősszel, amúgy is újra divat:

 

alkotaskaim_product_52981_130626194231_1

 

poncsó

 

És persze, színek, színek, minden mennyiségben, lenge ingek, lényeg, hogy feltűnő legyél!

 

Szex és New York
Persze, megint a Szex és New York. Unalmas igaz? Most meg fogsz lepődni, ugyanis nem a stílusikon Carrie lesz a téma, hanem a decens, kissé vonalas Miranda. Ha irodában dolgozol, ő a tökéletes választás! A skinny fazonú 7/8-os kosztümnadrágok mindig eleganciát sugároznak, egy szép magas sarkúval kombináld:

kosztümnadrág

Miranda ékszerek tekintetében minimalista, a kristályoknak azonban ő sem tudna ellenállni:

ékszerÉs ezt a komoly megjelenést miért ne dobnád fel az ősz slágerével, egy színes zakóval, vagy egy szép kabáttal. Ha vagány akarsz lenni, farmert veszel hozzá:

rucik

 

Lolita
Ki ne emlékezne a stílusos kamaszlányra, aki már zsenge korában elcsábította Humbert professzort? Azt semmiképp sem ajánljuk, hogy tisztes, őszülő halántékú egyetemi profokra rástartolj, de a stílust bátran lekoppinthatod! Mondjuk egy édes kis balerinával:

masnis-balerina-cipo

 

Remek kiegészítő lehet a Pán Péter gallér is, akár nyakláncként, akár egy blúzon:

 

 

pán péter 2

 

pán péter 1

 

Ez a cicás harisnya pedig a cukiság cunami netovábbja, lehetetlen, hogy észrevétlen maradj, ha ezt viseled, arról nem is beszélve, hogy pihe-puha meleg, így megfázni sem fogsz:

 

cicás

 

Afrikai szeretők
Forró Afrika, a hűvös őszben? Ezt a filmet nemcsak a stílus miatt érdemes megnézni, vagy akár a regényt elolvasni, mert mindkettő fantasztikus alkotás. Nekünk azonban nem elhanyagolható hogy csempésszük át a hangulatát a mindennapokba. Az állatminta, már idestova tíz éve tartja magát a trendek között, csempészd be te is egy kabát segítségével a ruhatáradba:

állatmintás

 

Egy szafari nadrágot, akár ősszel is viselhetsz, laza, ugyanakkor mégis szexi:

 

szafari nadrág

 

 

Ékszer tekintetében szavazzunk a föld-színekre és az egyedi mintákra! Ezt a kis kaméleont, pedig bárhova felfűzheted, hogy egy csipetnyi Afrikát lopj a kinézetedbe:

 

ékszerek 008

 

ékszerek 003
Flashdance
Bizony, ez a filmklasszikus már több mint 30 éves, 1983-as alkotás. Őszintén megmondom, sosem értettem, hogy Alex, miért nem vált stílusikonná az évek során. Nem a feszes gatyókra és a lábszárvédőkre gondolok, hanem a laza és vagány öltözködésére Nem is beszélve arról, hogy a boyfriend stílus már évek óta tartja magát. Ennek fényében bátran vegyél fel egy oversize kabátot idén ősszel:

 

oversize

 

A bakancs nemcsak kényelmes, de esős időben jó szolgálatot tehet, sőt még trendi is:

 

bakancs

 

Lopd el a pasid nadrágját, ha eddig még nem tetted meg, hidd el, ezzel nem tévedhetsz, Alex is megtenné, akár ma is:

 

boyfriend

 

Reméljük nemcsak a ruhák és ékszerek tetszettek meg, de a filmeket is megnézed, jó szórakozást!