Divatinspirációk az elmúlt évtizedekből (nemcsak) menyasszonyoknak

Akár esküvőre készülsz, akár csak szimplán egy elegáns szettre vágysz, nem muszáj a legújabb trendek közt keresgélned. Letűnt korok divatja épp oly inspiráló lehet, főleg, ha modern formában sikerül érvényre juttatnod stílusodat. Az alább bemutatott öltözékek megfelelőek lehetnek akár egy vacsorán, fogadáson, vagy egy esküvőn, de csak akkor, ha te vagy a menyasszony (vendégként válassz más színű ruhát!).

A 20-as évek stílusában

vintage1-645x874
Az igazi „aranykor” elevenedik meg rajtad ebben a lenyűgöző gyöngyös ruhában. Válassz hozzá fényes anyagú szandált és art deco stílusú kiegészítőket gyöngyös vagy ékköves díszítéssel, hogy a ragyogásod teljes legyen!

A kedvenc 50-es évek

vintage2-645x874
Ennek az időszaknak a stílusa tele van nőies vonalakkal és finom részletekkel. Klasszikus cipő illik hozzá visszafogott, pasztell színben és kecses ékszerek, hogy a letisztult eleganciát tudd képviselni.

A libbenő 60-as évek

vintage3-645x874
Ez a kor szállította minden idők legjobb zenéit. Forrósítsd fel a táncparkettet ebben a csipkecsodában egy kényelmes pár cipővel, így könnyedén átmulatod az éjszakát. Tartsd a stílust némi egyszerű-de-még-divatos kiegészítővel!

A meghatározó 70-es évek

vintage4-645x874
Hosszú időszakra befolyásolta ez a kor a divatot. Hogy valóban az évtized szabad szellemű hangulatát sugározd, válassz virágdíszt a hajadba és természetes hatású ékszereket! A metál színű sarut helyettesítheted magas sarkúval is, a lényeg, hogy érezd jól magad! 

Forrás: Pinterest, brit.co