A fröccsöntött műanyag vagy a papír kávéscsésze helyett itt az okö-barát megoldás, amelyet sem eldobni, sem mosogatni nem kell. Kortyolod a feketét, és közben, mintha fagyitölcsér lenne, körbe-körbe rághatod a szélét. Egy potom egyszerű ötlet, amely egyesíti a kávézás és a sütizés örömét. Hogy miért nem nekünk jutott eszünkbe…?!
Te megennéd a venezuelai tervező, Enrique Luis Sardi feketével teli csészét?
A kávéscsésze belseje állítólag speciális porcukor réteggel van borítva, amely nem csak édesítőszerként, hanem szigetelő és vízálló rétegként is funkcionál. A csésze legfőbb erénye pedig az, hogy amellett, hogy finom, csökkenti a papír- és műanyaghulladék mennyiségét, mérsékeli a vízfogyasztást is. Ez az egyszerű és nagyszerű dizájn-termék egy venezuelai tervező, Enrique Luis Sardi munkája, aki világszerte minden versenyen tarol, több száz díjat söpört be az ökológia, a marketing, az üzleti stratégia és a design területén.
(Forrás: http://inhabitat.com/)
Cukros kávé? Remek :D
A cukor inzulint termel amitől dagatsz a kávé meg vizet von el.
Remek ötlet hülyéknek…
Mit csinálsz az inzulintól? :O Dagadsz? (Gondolom ez akart lenni?!) Na nehogy már!! Azért ha valaki nem ért hozzá, legalább ne kommentáljon kérem. Az inzulintól nem dagad senki, a cukrok sejtekhez szállítását serkenti, ezáltal csökkenti a vércukorszintet. És igen, a kávé von el ugyan vizet, de ez csak egy kis vizelettöbbletet jelent. Nem egy de nem is két ember itta már cukorral a kávét, és na lám, nem volt mindegyik tök hülye. Sőt…
Kedves Aranka, Te valami csuda egy pozitív teremtménye lehetsz Istennek. Szerintem akad már így is pár millió ember a Földön,aki cukorral issza a kávét,és még csak nem is vagyunk mind hülyék, sem dagadtak (vagy írjam inkább, hogy dagaTtak?) További szép estét Neked, szerintem még mérgelődj kicsit azokon is, akik cukrot tesznek a teájukba, érdemes!
Örülj annak, hogy te nem “dagatsz” te idióta !!!
És ha nyírfacukorral készül?