A pasik a heréjüket vasaltatják, a csajok a puncijukat fehéríttetik

unnamedNem kívánatos, ha nem kicsi, szűk, rózsaszín és csupasz az intim testrész?! Torz testkép miatt egyre több nő gondolja indokoltnak a plasztikai beavatkozást.

– Nálam most leszálló pálya van, de a múlt héten még retróban nyomultam. – Mutasd a tiéd, megcsináltattad a Hollywood-ot? Vagy brazilt kértél? – íme egy átlagos női párbeszéd, edzés után az öltözőben. Kikerülhetjük a témát, de képmutatás lenne: aki foglalkozik a testével, igényes a megjelenésére, bizony rendszeresen jár kozmetikushoz, hogy rendbe rakassa a rőzsét, alul is.

Fura helyzet beülni letolatni a bundát, azon a részen idegen versenyzőként legfeljebb a nődoki ténykedhet. Persze, ha a kozmetikus épp gyerekkori barátnő, enyhébb a szituáció, bár bugyi nélkül felpattanni a székre, a legbátrabbaknak is kihívás. És, eddig a mozzanatig még nem is fájt… Ez nem zsákbamacska, hogy, ha gyakrabban jársz, kevésbé fáj – mindig fájdalmas! Lehet túlélő technikákat alkalmazni: jó figyelemelterelés két keserves visítás között kicserélni a legújabb pletyókat, oltogatni egymást, hogy kinek a pasija hagyta elöl többször a koszos zokniját, erősen gondolni a szülés felemelő, ám annál inkább „belepusztulok, ha nem ér véget 1 perc múlva” emlékébe, jógalégzéssel átteleportálódni másik dimenzióba, ahol nincs kín. Kinek, mi esik jól.

Nézzük, mi az intimgyanta-trend

Brazil táncosok hozták divatba a róluk elnevezett módszert, amellyel a teljes intim rész csupasszá válik, csak a szeméremdomb középső részén marad valamilyen forma (háromszög, csík, sáv, szív, miegymás.) A leszállópálya például egy függőlegesen végigfutó csíkot jelöl – alkalomadtán egy Boing 747 :) is landolhat rajta. A Martinis pohár, a Bermuda-háromszög és a bélyeg betöltéséhez nem szükséges átlagon felüli fantázia.

A köznyelvben bikinigyantaként emlegetett eljárással csak a bugyin kívülre eső szőr tűnik el. Régi, fürdőruhás hölgyeket ábrázoló poszterek alapján ezt a 80-as években még kevésbé alkalmazták.

430-intgyant

Mindenre kiterjed a Hollywood. A szeméremdomb, a szeméremajkak és a fenék körüli rész teljes szőrtelenítését jelenti.

A nektarinná alakulás egyébként nem tart sokáig, igaz, alapvetően a kozmetikus munkasebességétől és a fájdalomtűrő képességtől függ. Maximum húsz perc alatt teljes szőrvesztés érhető el, 3-4 hétig semmi dolgunk. A lehetőségek tárháza bőséges, azt a fazont válasszuk, amelyik a leginkább illik egyéniségünkhöz. Erősebb, dúsabb alkatúaknak sem kell megriadni: nem számít a szőrmennyiség, és a hossz.

Extrém habitusú nőknek ajánlott az iGlitter, külföldön vajazzling néven ismert: az intim testrész kristályokkal való díszítését jelenti. Ez is Brazíliából ered, a táncosok próbálták így feldobni megjelenésüket. A frissen gyantázott fazonra végtelen a felhelyezhető dekorációk száma. Alkalmi viselet, 4-5 napig marad meg. Persze, dörzsölés és egyéb beavatkozás :) hatására előbb tönkremehet. Azaz: randi előtt pompás a látvány, randi után felejtős.

tit

Ha már a lenti terület a téma, essen szó a plasztikai beavatkozásokról is

A 21. századi „követelmények” elrugaszkodtak a természetestől: a mai nők nem azt a testet látják a tükörben, ami a valós, azt kapják, amit odaképzelnek, mert rossz az önkép. A jelenlegi, elferdült divat azt diktálja, hogy kislányosan lapos, testhez simuló, világos rózsaszín ajkakkal lehet csak létezni. Akinek káposztalevél formájú, lapozható alul, netán sötétebb színű, felejtse el, hogy valaha is megkívánja valaki.

A kisajak-redukció, a vaginaszűkítés, a szeméremajak-plasztika, a szűzhártya-visszavarrás, a hüvelyszűkítés, a G-pont-megerősítő beavatkozás meghozhatja az áhított külsőt. Olyan altesti szervet szabathatunk, amilyet akarunk. Erős fájdalom, hosszú lábadozás, kockázatvállalás árán, és csak ideig-óráig, mert, aki már egyszer átesett egy műtéten, annak nincs megállás, megy tovább: mit lehet még szebbé tenni. A gyulladás, a vérzés, a terület elérzéketlenedése, a megváltozott szexuális észlelés, az esetleges fájdalom szex közben, a csikló sérülése simán benne van a pakliban egy-egy operáció során. Mert a puncinak kicsinek, rózsaszínnek és szűknek kell lennie. Valóban…?!

–  by csak2slukk-