Tuti tippek az őszi selejtezéshez – mit dobj ki a ruhásszekrényből

Kate_Bosworth

Nincs egy rongyod sem, amit felvegyél, de közben már nem férsz el a szekrényedben? Igen, ismerős a történet nekem is. Bárhogy is sajnáljuk, nagyon úgy néz ki, hogy a nyártól el kell búcsúznunk erre az évre, ideje tehát előkeresni az őszi cuccokat. Na de hová tegyed?  Segítünk!
Sehogyan sem fér el, mert még mindig ott van az a top, amiről úgy gondoltad, hogy életed randiján fogod felvenni (ami persze idén sem jött el), meg van mellette 3 olyan térdnadrág, amibe már nem férsz bele, de még mindig reménykedsz, hogy valami csoda folytán majd mégis…. és nem akarod kidobni azt a nagymintás inget sem, mert olyan jó az anyaga és hátha pont most lesz divatos… és a többi… és a többi…
Ennek véget kell vetni! Egy külföldi oldalon találtam egy jópofa folyamatábrát, aminek segítségével könnyebben tudsz selejtezni. Kicsit magyarítottam rajta és most közzéteszem, nekem bejött! :)

Minden egyes darabot vegyél a kezedbe és menj végig a kérdéseken! De ha végül csak a MARADHAT feliratú kupacban van ruha és a KIDOBNI! üres, ne engem hibáztass! :)

Jó szórakozást!

mos