Októberi karácsony? Vagy mi a szösznek árulnak már ilyen díszeket?

Az ember gyanútlanul besétál egy üzletbe, hogy – a jó időre tekintettel – vékony harisnyát vásároljon, esetleg valami mást is, ami „véletlenül” a kosarában landol, mert ugye ez így szokott történni mindenkivel. (Ugye?) Szóval szép „tavaszias” október közepén mibe botlok – szó szerint? Nem hiszitek el, de a legújabb karácsonyi dekorációkat pakolták már szem (és láb) elé, hogy véletlenül se lehessen kikerülni.

 

 

kulcs2

Nem mondom, voltak köztük gusztusos és persze giccsesnél giccsesebb darabok is, de azért ez így felért egy gyomrossal… Hiszen az ősz még ide sem ért, igaz, idén a nyár is majdnem kimaradt – de legalábbis épp csak mutatóban járt itt, és mintha pont mostanában akarná bepótolni a mulasztásait… erre az orrom alá dörgölik, hogy mindjárt itt a karácsony, a hideggel, a vásárlási és/vagy valóságos lázzal. 

És máris elkezd menetelni a vezérhangya, hogy „atyaég, mit fogok megint venni Aranka néninek, Mucikának vagy Karcsi bácsinak, ami nem asztalterítő vagy nyakkendő”…de végülis nem is hülyeség időben elkezdeni nézelődni és gondolkodni, hogy ne december 24-én délelőtt jusson eszünkbe a nagynéni, akinek nem vettünk semmit.

Ennek megörülve meg is vettem 2 dekorációs girlandot és 2 ajtódíszt, klassz ikeás (skandináv) stílusban. Az már csak itthon jutott eszembe, hogy ilyenből legalább 5 darab van már… :)

 

 

SAM_4446

Szerző: Juci