Boldog környezetbarát karácsonyt!

Nem tehetek róla: sajnálom a kivágott fákat, főleg ünnepek után, a kuka mellett, lekopaszítva szomorkodva. Még akkor is, ha tudom, hogy direkt erre a célra ültetik. Viszont ha nem vágnák ki, még jó sokáig termelhetné nekünk az oxigént és zöldítené a bolygót.

kis_meretu_fenyo_oldal

Jó, de mi legyen helyette? Műanyag fenyő? Nem tetszik, nem szeretem és az sem sokkal környezetbarátabb, bár igaz, hogy sok évig használható.
Lássuk, mit ajánl az internetes kereső. Ágakból ragasztott, raklapból kivágott, cserepes … hmm… nem rossz egyik sem, de kevés hely van hozzá.
Hoppá, itt egy fotó: vászonra nyomtatott, élethű örökzöld, falra akasztva! Nagyon tuti! Minden évben olyanra díszíthetem, amilyenre csak akarom. Égősor is mehet rá, csak 3D helyett 2D-ben. Mosható, kis helyen tárolható. Tökéletes! :)

apartmenttherapy3
Már csak az a kérdés, honnan lehet ilyet szerezni…  De jóóó, hiszen ehhez Szombathelyen is hozzájuthatok: az egyik legrégebbi nyomda, a Logomotív Kreatív Művek a digitális nyomtatás területén is utolérhetetlen! Folyamatos fejlesztéseiknek és kiterjedt gépparkjuknak hála, nincs lehetetlen kérés!  Ha megtetszett, te is megrendelheted!

karacsonyi_szobabelso

Azt hiszem, a fenyőfás kép mellé rendelek egy versenyautósat is a gyereknek. Elvégre egyszer van egy évben karácsony! :)

(x)