Sütés nélküli meggyes krémes – ahogy olvasónk készíti

12376303_846302702144945_3497399290824256876_n

Hozzávalók: 1 csomag háztartási keksz, 1 nagy vödrös tejföl, 3 cs. vaníliacukor, 7 ek. kristálycukor, 1 ek. citromlé, 1 citrom reszelt héja, bármilyen gyümölcs, 1 cs. zselatin.

Elkészítése: a tejfölt a vaníliás cukorral, kristálycukorral és a citromlével, és reszelt citromhéjjal gyengéden összekeverjük, majd lerakunk egy sor háztartási kekszet fele krémet rákenjük, majd megint egy sor keksz -majd a többi krém, és a tetejére ismét kekszet teszünk.

Aztán bármilyen gyümölcs darabokat rétegezni, majd a gyümölcsökre öntjük a vízzel kikevert zselatint. /egy napra a hűtőbe tesszük/…Csak ennyi…Nagyon gyors és kezdőknek is ajánlom….

Szabó Margit olvasónktól kaptuk a receptet, de ha nektek is van valami tuti tippetek hétvégére, küldjétek egy szuper fotóval a szhelyilanyok@gmail.com -ra. A legjobbakat közzétesszük!