Szavazz a nyár legklasszabb receptjére!

És nyerd meg a szombathelyi Élet étterme szuperegészséges sütis nyereményét!

Pár héttel ezelőtt arra biztattuk  benneteket, hogyha van egy klassz, jól bevált nyári étel vagy ital receptetek, augusztus 3-án éjfélig küldjétek el nekünk!

305319_kaja

A versenyre tizenhárom recept érkezett, amiket az szhelyi lányok blogján, valamint a nyugat.hu-n folyamatos frissítésben bemutattunk. Mostantól pedig indul a szavazás! A facebookos játék szabályait és a nyereményeket a kattintás után találjátok. A lényeg: a közönségszavazás első és második helyezettjét díjazzuk, valamint a „szhelyi lányok” csapata a legkreatívabbnak ítélt nyári különlegességet külön jutalmazza.

A szavazás augusztus 7. 23:59-ig tart, úgyhogy húzzatok bele! Azok között pedig, akik voksolnak, a szombathelyi Nyers étterem sütis nyereményét sorsoljuk ki!

Itt szavazhat a legjobbnak ítélt receptre

Játékszabály

1. A szavazás augusztus 4-én 8:00-kor indul és augusztus 7. 23:59-ig tart.
2. Mindenki részt vehet benne, aki lájkolja, vagy már lájkolta a Nyugat.hu Facebook-oldalát.
3. Mindenki csak egy szavazatot adhat le.
4. Szavazata megjelenik Facebook-üzenőfalán, s beállítástól függően láthatja csak Ön, vagy ismerősei, vagy a szélesebb nyilvánosság.
5. Az a beküldő nyer, akinek a receptjére a legtöbb szavazat érkezik.

 

Nyeremények

Két közönségdíjasunk és egy szhelyilányos kedvencünk a következő ajándékok egyikét nyerheti meg:

1. Jade kozmetikai szalon 4000 Ft értékű szolgáltatása (Nagyné Martinek Anikó kozmetikus mester, Szombathely,Szent Márton u. 37)

2. Bach virágterápiás állapotfelmérés és cseppek Mia Natúrbolt (Szombathely, Rákóczi f. u. 68.) Bach virágterápia alternatív gyógymód segítségével legyőzheted személyiséged árnyoldalát és életedet boldogabbá, örömtelibbé és hasznosabbá teszik. Segít szembesülnöd, lelki problémáiddal és azok felvállalásával. Így lehetőséget kapsz a belső minőségi változásodra, emelkedésedre, önmegvalósításodra és kiteljesedésedre. A Bach virágterápia segítségével lehetővé válik negatív lelkiállapotaid és problémáid természetes, fokozatos feloldása és végső soron a kibillent lelki egyensúly helyreállítása.

3. Zöldpatika Biobolt 3000 Ft-os vásárlási utalványa. (Szombathely, Óperint utca 12.) Egészséges élelmiszerek, biotermékek, natúr kozmetikumok, gyógyteák és élvezeti teák széles választékban.