Anyuka vagy partiarc???

 

Lassan két év nélkülözés után egy több, mint másfél éves kislány anyukájaként úgy gondoltam: itt az idő a zenés lazulásra. Helyszínnek a számomra kultikus partibázist, a Szigetet választottam. (Szerencsére terhesen is eljutottam, akkor a Prodigy-t ismertettem meg a hasamban táncoló picimmel. Egyébként valószínű bejött neki, mert imádja a zenét.) Na, de jöjjenek a friss történések.Nem ismerem nagyon Prince számait, de jóvoltából szenzációs koncerten pörögtem tegnap a barátaimmal. Hozzáteszem, egy  Alma vagy Halász Jutka műsor is az egekbe emelte volna az adrenalinomat, mert a lényeg a hosszú szünet utáni bulizás volt.  A kislányomat először hagytam egyedül éjszaka, izgultam rendesen, pedig anyámnál ezer százalékos biztonságban van, meg imádják is egymást. Így tegnap végre átestem a tűzkeresztségen, ezentúl könnyebben hagyom majd otthon olykor-olykor.

A programom a következőképpen alakult: fél 8 körül értem be a Szigetre, ahol rögtön egy Finlandia grapefruitos vodkával és egy doboz sörrel indítottam, aztán csapatostól bezúztunk a tömegbe Prince-re. Bár, akkor már két koktél és egy újabb sör is belém került, de ezek nélkül is remekül elkaptam volna a ritmust. Hatalmas pörgés volt, az öreg (53 éves) Prince, aki úgy néz ki mint húsz évvel ezelőtt, óriási show-t csinált. Zárásként a közönségből néhányan felmehetettek a színpadra és együtt táncolhattak a Herceggel és teamjével. A zenekar is élvezte: örömzenélést kaphattunk.

A majdnem háromórás koncert után jóféle retro zenékre kapcsoltam ki az anyukaszereptől kicsit megfáradt agyamat, (igaz, Dévényi Tibi bácsi most hiányzott), hajnali 3 körül dallamosabb drum’n’bass-re neveztem be a barátaimmal. Ott már erősen kóláztam, mert azt azért elárulom, hogy a folytatásban néhány újabb koktél, és egyéb alkoholos jellegű folyadék is bekerült a testembe. Összegzésként megnyugodtam: a szülés nem alakította át a szervezetemet anti partiarccá. (Csak a libidóm tűnt el, de az már egy másik téma.)
És, hogy mit csinálok most? Két óra alvás és egy vödör kávé elfogyasztása után? A kislányom imádja az állatokat, ezért, hogy ne csak az anyja kapjon annyi élményt itt, a nagy fővárosban, elviszem az állatkertbe. Hogy beborulok-e az oroszlánok közé? Majd, kiderül…


by csak2slukk