Anyuka vagy partiarc???

 

Lassan két év nélkülözés után egy több, mint másfél éves kislány anyukájaként úgy gondoltam: itt az idő a zenés lazulásra. Helyszínnek a számomra kultikus partibázist, a Szigetet választottam. (Szerencsére terhesen is eljutottam, akkor a Prodigy-t ismertettem meg a hasamban táncoló picimmel. Egyébként valószínű bejött neki, mert imádja a zenét.) Na, de jöjjenek a friss történések.Nem ismerem nagyon Prince számait, de jóvoltából szenzációs koncerten pörögtem tegnap a barátaimmal. Hozzáteszem, egy  Alma vagy Halász Jutka műsor is az egekbe emelte volna az adrenalinomat, mert a lényeg a hosszú szünet utáni bulizás volt.  A kislányomat először hagytam egyedül éjszaka, izgultam rendesen, pedig anyámnál ezer százalékos biztonságban van, meg imádják is egymást. Így tegnap végre átestem a tűzkeresztségen, ezentúl könnyebben hagyom majd otthon olykor-olykor.

A programom a következőképpen alakult: fél 8 körül értem be a Szigetre, ahol rögtön egy Finlandia grapefruitos vodkával és egy doboz sörrel indítottam, aztán csapatostól bezúztunk a tömegbe Prince-re. Bár, akkor már két koktél és egy újabb sör is belém került, de ezek nélkül is remekül elkaptam volna a ritmust. Hatalmas pörgés volt, az öreg (53 éves) Prince, aki úgy néz ki mint húsz évvel ezelőtt, óriási show-t csinált. Zárásként a közönségből néhányan felmehetettek a színpadra és együtt táncolhattak a Herceggel és teamjével. A zenekar is élvezte: örömzenélést kaphattunk.

A majdnem háromórás koncert után jóféle retro zenékre kapcsoltam ki az anyukaszereptől kicsit megfáradt agyamat, (igaz, Dévényi Tibi bácsi most hiányzott), hajnali 3 körül dallamosabb drum’n’bass-re neveztem be a barátaimmal. Ott már erősen kóláztam, mert azt azért elárulom, hogy a folytatásban néhány újabb koktél, és egyéb alkoholos jellegű folyadék is bekerült a testembe. Összegzésként megnyugodtam: a szülés nem alakította át a szervezetemet anti partiarccá. (Csak a libidóm tűnt el, de az már egy másik téma.)
És, hogy mit csinálok most? Két óra alvás és egy vödör kávé elfogyasztása után? A kislányom imádja az állatokat, ezért, hogy ne csak az anyja kapjon annyi élményt itt, a nagy fővárosban, elviszem az állatkertbe. Hogy beborulok-e az oroszlánok közé? Majd, kiderül…


by csak2slukk 

7 hozzászólás “Anyuka vagy partiarc???” bejegyzéshez

 1. Nos akkor elmondom mégegyszer, hogy felfogjátok agyilag.
  Aki 30x évesen vénnek tartja magát és blogolni kezd az egy idióta.
  Akinek ez, hogy elmegy egy koncertre történés, na az a vén.
  Nem a kora miatt, hanem mert ő maga bevénült. Kölök, bevénülés. Ennyi.
  Valaki meg 60 évesen a Balatonon vitorlázik és szarik a világra. Na ő a fiatal. Az örök fiatal.
  Remélem értitek mire gondoltam.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.