Dupla bizonyosság

 

 

A „friss anyuka lehet-e még partiarc” témában úgy döntöttem tegnap: megjátszom a második kört is. Ismét elindultam hát a Szigetre.

Legutóbb kedden kerestem arra a kérdésre a választ, hogy friss anyuka lehet-e még partiarc. A Prince-koncerten, és az utána történt hajnalig tartó bulizással szerzett tapasztalatok szerint van élet a szülés után, kisgyerek mellett is. Tegnap aztán arra gondoltam: megjátszom a második kört is. Csak, hogy valóban megbizonyosodjak arról: van visszaút a “civil” létbe. (Katt az élményekért…)

Alig 48 órával ezelőtt az 53 éves Herceg és teamje szabadított fel (ehhez azért kellettek a barátaim is), most a spanyolul éneklő, francia csapattól, a Gotan Project-től vártam a feloldozást. Hangsúlyozom: vártam, de vagy túl korán mentem az éjszakába, és nem volt még hangulatom, vagy a délután elfogyasztott paradicsomos penne mennyisége zavart be, szóval, nehezen indult a betervezett kikapcsolás. Persze, az is lehet, hogy a gall projekt kicsit lapos programja nem hozott kellő izzást, a lényeg, hogy nem pörgetett be a Gotan-zene.

Csalódást talán még az jelentett, hogy ezen az estén a Chemical Brothers nagyszínpados fellépése éppen egybeesett az argentin tangós műsorral. Szigeten jobb egyet választani, mert a távolság miatt nem működik, hogy majd átugrom a másik helyszínre. Általában ilyenkor mindkét program ugrik. De én letettem a voksom a Gotan Project mellett, és nem variáltam. Na, de nem kesergek, mégiscsak ott lehettem egy nagyszerű rendezvényen. A folytatásban aztán több kísérletet tettem barátaimmal, hogy jó zenére táncoljunk, ez kisebb-nagyobb lemondással sikerült. Valahogy ismét úgy alakult a buli, hogy rámvirradt a hazaúton.

Hogy mi a konklúzió? Nem kell nagy dologra gondolni, nem kell okosságokat kimondani: kisgyerekesen is lehetek partiarc. De nincs annál jobb, mikor a hajnali go back-nél már érzem az orromban a kislányom bőrének illatát, puhaságát, és alig várom, hogy hozzábújhassak.

by csak2slukk

4 hozzászólás “Dupla bizonyosság” bejegyzéshez

 1. Kislány amit írtam, remélem megfogadtad.
  Lementettem képként, megvan ne foss.
  Majd csinálok egy ingyenes oldalt ennek a hülye blognak, ahol az ellen-beszólások is megjelennek.
  Addig tanácsok:
  Nem vagy vén, de nem vagy partiarc
  Dugható vagy, de ha a kölköd uralkodik rajtad akkor faszik menekulnek
  Lenyel sovany, a dagadsag hatrany, legyel sovany
  Torlj ki, de elotte fogadd meg amit irtam.

  1. hogy te mekkora …… vagy. hagyd már békén. nekem tetszik:D:d kisgyerkőc melett is lhetsz teljes életet. sőt talán csak kisgyerekkel teljes

 2. Mondja már meg nekem valaki, miért van az, hogy a normális emberek, azok akik szerintem amúgy többségben vannak, és akikkel értelmesen lehetne beszélgetni, soha sem szólnak hozzá ilyen cikkekhez. VÁLTOZTASSUNK EZEN!
  Mert lenne miről… )Itt egy téma- magaslabda…Mert való igaz, sokszor nagyon nehéz nap mint helytállni minden szerepben: amikor a munkahelyen a fejedhez vágják, hogy nehogy már arra hivatkozva kérj szabadságot, mert gyerekeid vannak, és nincs hova tenni őket nyáron. Vagy ferde szemmel néz rád a kollégád, ha tápénzt kérsz, mert a gyerek beteg.
  És akinek nincs gyereke, nem is tudja elképzelni, micsoda dolog először kiszabadulni, és újra partiarcnak lenni. Csak pár órára elfelejteni a pelenkákat…
  DE megéri… mármint a gyerekért, hogy manapság amúgy, ha szülsz, pláne felszedsz hozzá pár kilót már is úgy tekintenek rád, mint egy halmozottan hátrányosra.
  Na mindegy,

 3. oks-nak!
  Valószínűleg kevés a sovány, dugható nő, aki pörögne rád, ezért vagy állandóan a neten, és kommentelsz ártatlan, senkinek sem ártó szövegeket. De rendben van: ha dühös vagy a világra, vagy magadra, mert egy lúzer faszi vagy, inkább itt éld ki magad, legalább ez nem veszélyes. Kívánom, hogy találj magadnak egy anorexiás, gyerek nélküli lányt mielőbb!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.