Hogyan NE tartsunk Valentin napot?

Reggel, már a felkelés pillanatában ne jusson eszünkbe, hogy ma milyen jeles nap van. Reggeli készítéskor véletlenül se szívecskés bögrébe öntsük a kávét, ne formázzuk a tükörtojást szív alakúra és a kenyérből se szaggassunk ilyeneket. Párunkat nyugodtan keltsük az egyébként is szokásos: „Kelj már fel, az ég áldjon meg, mert elkésel!” típusú óbégatással és hamarjában foglaljuk el előle a fürdőszobát!
Munkába menet vágjuk a lehető legmorcosabb képet, az autóban hangosan szidjuk a közlekedés többi résztvevőjét. Ökölrázás ajánlott!
Munkahelyünkön vigyázzunk, nehogy túlságosan kedvesek legyünk, mert még a végén azt hinnék a kollégák, hogy minket érdekel ez a Szerelmesek Napja! Ha valaki közülük netán mégis kis csekélységet próbálna ránk tukmálni, grimaszoljunk és mondjuk, hogy „majd akkor ünneplem a Valentin napot, mikor az amcsik a busójárást”. Ezzel tuti, hogy népszerűek leszünk!

Hazafelé a boltban fitymáljunk le minden árut, különös tekintettel a piros színű csecsebecsékre, hangosan szidva a pénzéhes kereskedők lehúzós ünnepnapját!

Otthon aztán elégedetten dőlhetünk hátra, mondván: „minket aztán nem kapott el ez a szentimentális, nyálas hülyeség”, és legyünk büszkék magunkra!
Egészen addig, míg haza nem ér párunk egy szál vörös rózsával……

-by Juci –