Hogyan NE tartsunk Valentin napot?

Reggel, már a felkelés pillanatában ne jusson eszünkbe, hogy ma milyen jeles nap van. Reggeli készítéskor véletlenül se szívecskés bögrébe öntsük a kávét, ne formázzuk a tükörtojást szív alakúra és a kenyérből se szaggassunk ilyeneket. Párunkat nyugodtan keltsük az egyébként is szokásos: „Kelj már fel, az ég áldjon meg, mert elkésel!” típusú óbégatással és hamarjában foglaljuk el előle a fürdőszobát!
Munkába menet vágjuk a lehető legmorcosabb képet, az autóban hangosan szidjuk a közlekedés többi résztvevőjét. Ökölrázás ajánlott!
Munkahelyünkön vigyázzunk, nehogy túlságosan kedvesek legyünk, mert még a végén azt hinnék a kollégák, hogy minket érdekel ez a Szerelmesek Napja! Ha valaki közülük netán mégis kis csekélységet próbálna ránk tukmálni, grimaszoljunk és mondjuk, hogy „majd akkor ünneplem a Valentin napot, mikor az amcsik a busójárást”. Ezzel tuti, hogy népszerűek leszünk!

Hazafelé a boltban fitymáljunk le minden árut, különös tekintettel a piros színű csecsebecsékre, hangosan szidva a pénzéhes kereskedők lehúzós ünnepnapját!

Otthon aztán elégedetten dőlhetünk hátra, mondván: „minket aztán nem kapott el ez a szentimentális, nyálas hülyeség”, és legyünk büszkék magunkra!
Egészen addig, míg haza nem ér párunk egy szál vörös rózsával……

-by Juci –

Egy gondolat “Hogyan NE tartsunk Valentin napot?” bejegyzéshez

  1. Mi sem ünnepeljük meg a valentín napot, mert elképzelésünk szerint nem csak ezen az egy napon kell annyira nyalni és falni egymást. Azt meg lehet tenni más napokon is. Ha pedig valaki virágot szeretne a párjának, azt nem csak Bálint napján teheti meg. Szerintem, egy őszinte ölelés vagy egy csók sokkal többet ér, mint a majmolás és a pénzköltés. Magyarországon Bálint névnap van, és busójárás. Nekem az a legfontosabb ezen a napon is, hogy acsaládomnak tudjak főzni és szeretetben legyünk, ugyanúgy mint a többi napon.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.